Kvalitetssikring av innfestinger og festeelementer

Kvalitetssikring fra valg av innfesting til korrekt montering gir sikre konstruksjoner
Riktig bruk av riktig innfesting eller festeelement er grunnlaget for sikker konstruksjon. For å kunne oppnå dette må du vite nøyaktig hvilke mekaniske egenskaper innfestingen har, og hva det innebærer. Du må også kunne montere den korrekt, slik at sammenføyningen fungerer som tiltenkt.

Kvalitetssikring – dokumentert kvalitet

Når du bestiller innfestinger eller festeelementer fra Nordic Fastening Group, kjøper du dokumentert kvalitet. I vårt tekniske laboratorium kan vi kontrollere at innfestingene vi leverer, oppfyller de tekniske spesifikasjonene i sin produktstandard. I hver leveranse følger det med dokumentasjon i henhold til EN 10204:2005, som bekrefter kvaliteten.

Kvalitetssikring – delt kunnskap

Vi deler gjerne kunnskapen vår. Det gjør det lettere for deg å velge selv eller å forstå hvorfor vi anbefaler en bestemt type innfesting eller festeelement.

På våre tekniske sider får du generell informasjon om mekaniske egenskaper og gjeldende standarder.
Vi har et 
opplæringsprogram som gir deg grunnleggende kunnskap om innfestinger og festeelementer.
Ønsker du å lese enda mer, finner du interessante artikler under 
publikasjoner.

Kvalitetssikring – korrekt montering

Ute på arbeidsplassen kan vi bistå med ulike typer tester og målinger som hjelper deg med å arbeide effektivt med maksimal sikkerhet som resultat. Vi utfører bl.a. prosedyreprøving, prøvebelastning av monterte festeelementer og uttrekksprøving av eksponsjonsbolter og injiserte stenger i betong.

Vår kvalitetssikring i kombinasjon med opplæringsprogrammet vårt gjør oss til en sikker samarbeidspartner når du velger innfestinger og festeelementer. Ved Nordic Fastening Group fortsetter vi å skape nye muligheter for at kvalitet, pris, kunnskap og dokumentasjon skal overgå forventningene dine.