Om oss

Nordic Fastening Group er frukten av tre framgangsrike selskaper som har blitt til ett.

– Bult & Fästteknik med spesialkunnskap innen innfestinger i stål – Sortimentsdel 
festeelementer
– Neofac med spesialkunnskap innen tunge løft og innfestinger i betong – Sortimentsdel 
innstøpningsgods
– Neofac Polska er en produksjonsenhet som hovedsakelig produserer sveisede artikler

Sammen møter vi nå det globale markedet med en sterk forankring i Norden.

Festeelementer – alt handler om å holde sammen

Helt fra starten i 1991 har vi som arbeider i Nordic Fastening Group gått inn for å holde saker og ting sammen. Da tenker vi ikke bare på hvordan festeelementene våre fungerer. Vi tenker også på relasjonene våre – både de vi har innen selskapet, og de vi har med kundene og leverandørene våre.

Tillit bygger på kvalitet

Kvalitet er et godt grunnlag for tillit. Vi sørger for høy kvalitet på kunnskapen til personalet vårt, på måten å arbeide på innen selskapet og selvsagt på alle festeelementene vi produserer.
Les gjerne vår kvalitetspolicy i mer detalj her.

Kvalitetstankegangen omfatter også leveringssikkerhet.

Engasjerte medarbeidere

Tillit hjelper oss som arbeider i NFG med å føle ansvar for å utvikle oss og bli bedre i det vi gjør. Vi samarbeider nært med hverandre og får ta del i hverandres ideer og forslag, uansett om vi jobber i produksjonen, på lageret, kontoret eller i ledergruppen. Når medarbeiderne vokser som enkeltpersoner, får selskapet økte forutsetninger for å gi kundene våre personlig og engasjert service.

Et høyt servicenivå og fleksibilitet med prosjektet ditt i fokus

Vi er her for å gi deg personlig service når du trenger det, foreslå den beste løsningen for prosjektet ditt uansett om det gjelder et enkelt festeelement eller noe vi må spesialprodusere.

Festeelementene våre skal føye to deler sammen, slik at de danner en enhet som varer. Lenge.

Forretningsidé:

Vi øker lønnsomheten for norske industriselskaper. Med høy kompetanse og servicegrad tilbyr vi tilpassede forretnings- og produktløsninger for alle typer innfestingsbehov.

Sosiale medier

Vår plan er å være synlige og finnes i kanaler som gjør ting lettere for deg som kunde. Derfor er vi på Facebook og Linkedin, der du enkelt kan se i nyhetsfeeden din om det har skjedd noe nytt hos oss, samtidig som du oppdaterer deg om livet til vennene dine.  
Vi er også på 
YouTube, der du kan se instruksjonsfilmer, og på Instagram, der vi viser fram hendelser og produktbilder fra det rikholdige sortimentet vårt.


Følg oss gjerne på sosiale medier:

 Some description  Some description  Some description  Some description